Kozlu Belediyesi Folklor Gençlik Kulübü Derneği (KOFDER) Türk Halk Müziği Grubu Antalya'da yapılan Türkiye finallerinde 1. oldu.
15-20 yaş grubunda solo çalgı bağlamada, Sefa Can Merdivan Türkiye birincisi olurken, 21-30 yaş grubu Türk Halk Müziği Solist Solo Yarışması'nda Ozan Karahan Türkiye ikincisi oldu. 37 ilden çeşitli kategorilerde 37 sporcu yarıştı.
Sefacan Merdivan, yarışmayı düzenleyen Gençlik ve Spor bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Erol Hacı Bekiroğlu'nun elinden madalyasını aldı.
Öte yandan Bedia Merdivan'da yarışmacı kafilesinden ayrı olarak gittiği Antalya'da oğlunu bir fiil izleyerek, destek verdi. Sefa Merdivan ise annesini salonda izleyiciler arasında görünce hayli şaşırdı. Birincilik madalyası ve annesi ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Alınan dereceler nedeniyle memnuniyetini dile getiren yarışmacılar Merdivan ve Karahan, "Yeni ilçe olan Kozlu'yu ve kulubümüzün bağlı olduğu Kozlu Belediyesi'ni sosyal ve kültürel anlamda adını ülkeye duyurmanın sevincini yaşıyoruz. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan başta Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz ve Gençlik Merkezi Müdürü Haydar üzülmez başta olmak üzere destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.