Zonguldak 2.Amatör Küme Tertip Komitesi, Futbol İl Temsilcisi Kemal Demir başkanlığında toplanarak haftalık programı belirledi. Komite, Merkez Grubu'nda geçtiğimiz hafta Güvenlikgücüspor-Tersanespor ve Çayşcuma Grubu'nda Velioğlu İlköğretim Okuluspor-Çayırspor maçlarında sahte futbolcu oynatıldığı konusunda Tersanespor ve Velioğlu İlköğretim Okuluspor takımlarının itirazlarını değerlendirdi. Güvenlikgücüspor'un 4-1 galibiyeti ile sonuçlanan maçta Güvenlikgücüspor'un sahte futbolcu oynattığını tespit eden Komite, Güvenlikgücüspor'u 3-0 hükmen yenik ilan etti ve mevcut puanını 3 puanını sildi.
Çaycuma Grubu'nda 2-2 biten Velioğlu İlköğretim Okuluspor-Çayırspor maçında da, Çayırspor'un sahte futbolcu oynattığı tespit edilerek, Çayırspor'un 3-0 yenik ilan edilmesine ve o maçta aldığı 1 puanın silinmesine karar verildi.
Tertip Komitesi, olaylara adı karışan tüm futbolcu, idareci ve antrenörleri de Disiplin Kurulu'na sevk etti.
Komite, ayrıca, Türkalispor-Çömlekçispor maçında Türkalispor'un sahte futbolcu oynattığı konusundaki Çömlekçispor'un itirazını araştırmaya, adı geçen kulüplerden savunma alınması için kararı önümüzdeki hafta yapılacak olan toplantıya bıraktı.