İlk 2 haftada oynadığı İnegöl Gençlergücü ve Kartepe Suadiye maçlarından 6 puan çıkaran ve  lige iyi bir başlangıç yapan Zonguldakspor Kömürspor'da  yüzler gülüyor.3 hafta da deplasmanda oynayacağı Körfez Hereke Yıldızspor maçı hazırlıklarına başlayan temsilcimiz de Antrenör Cahit Terzi, "6 veya 7. hafta  grubun zirvesi netleşir. Biz bu haftalara kadar yolumuza  kayıpsız ilerlemek  istiyoruz” dedi.

 

BAL Ligi'nde İnegöl Gençlergücü ve Kartepe Suadiye maçlarından 6 puan çıkartarak lige iyi bir başlangıç yapan Zonguldakspor’da yüzler gülüyor.  Teknik Direktör Cahit Terzi,takımın henüz sakatlık ve cezalar nedeniyle tam kadro oynayamadığını  hatırlatarak, şampiyonluk yarışından kopmamak için eksiklerinin bulunduğu bu haftaları kayıpsız kapatmak istediklerini söyledi. İç saha maçlarını ceza nedeniyle taraftarsız oynadıklarını da hatırlatan Terzi,   "Cezamız bittikten sonra  taraftarlarımız maçlara gelmeye başladıkları zaman oyuncularımız daha çok motive olacaktır.  "Bu sıkıntılı haftaları kayıpsız geçmek en büyük hedefimiz. Oyuncularımızın kazanma hırsı bizi memnun ediyor. Kazanma duygusu var. 90 dakika sonuna kadar hiçbiri oyundan düşmüyor. Kazanma hırsı ile maça asılıyorlar. 
Galip gelmek için onların gösterdiği bu disiplin bizi memnun ediyor. " dedi.  "Bir santrfor  daha almak için arayışımız sürüyor. Mert ve Emrah’ta  idman eksiklerini giderip takıma katıldıkları zaman  gücümüz  artacaktır." diyen Terzi, " İstanbul takımları, Bursa takımları, Kocaeli takımları  ve Zonguldak takımları henüz birbirleri ile oynamadı. Bu takımlar birbirleri ile oynadıktan sonra tablo ortaya çıkar. 6 veya 7. hafta  grubun zirvesi netleşecek diye düşünüyorum. Biz bu haftalara kadar kayıpsız girmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.