İkinci yarıya Antalya'da hazırlanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'taki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, hazırlık maçlarına devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü Spor Toto Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor'un A2 takımıyla karşılaşan ve sahadan 3-0 yenik ayrılan kırmızı-lacivertli takım, dün de Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sarıyerspor'la karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan temsilcimiz, maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Kırmızı-lacivertli takımın golleri, oyuna sonradan dahil olan Süleyman ve Fatih Tutar'dan geldi.
İlk yarıyı 23 puana sahip lider Düzcespor'la aynı puanla averajla ikinci sırada tamamlayan temsilcimiz, ikinci yarıya Antalya'da hazırlanıyor. Antalya'da bir haftayı geride bırakan kırmızı-lacivertli takım, Sarıyerspor ile karşılaştığı hazırlık maçına; kalede Fatih Demir, defansta Burak, Volkan Olgun, Tuğçin, Ferhat, orta alanda Mahir, Mustafa, Volkan Bozkurt, Fatih Deniz, ileride ise tek forvet Suat dizilişiyle sahaya çıktı.
Ortaya koyduğu performansla 2'nci Lig takımına zor anlar yaşattıklarını belirten Antrenör Uğur Terzi, İlk hazırlık maçında Antalyaspor A2 takımına yenildik. İkinci hazırlık maçında karşılaştığımız Sarıyerspor ile başa baş bir oyunla 2-2 berabere kaldık. Bu maçlar ölçü değil.  Sadece bizim için eksikliklerin giderilmesi açısından önemli dedi.