Çayırlı, Dedeler, İmranlar, Gebe, Ruşanlar, Yunuslu, Ketenciler, Osmanlar, Zindancılar, Işıklı, Çataklı, Pembeciler, Kızılca, Danışmentli köylerinin oluşturduğu futbol takımları Kdz.Ereğli Mahalle ve Köyleri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği organizasyonu ile karşı karşıya gelecek.

Karadeniz Ereğli Mahalle ve Köylerini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetimi tarafından ilk kez köyler arasında futbol turnuvası düzenlendi. Çayırlı Köyü Futbol Sahasında oynanacak olan ve bu hafta sonu başlayacak maçlara toplam 16 takım katılıyor.
Turnuva hakkında bilgi veren Karadeniz Ereğli Mahalle ve Köyleri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yüksel, "Amacımız birlik ve beraberliği sağlamak, köylerimizin birbirleri ile dayanışma kültürünü arttırmak, sportif faaliyetlere destek vermektir.
Bu amaçla Yönetim Kurulumuzun aldığı karar gereği, Çayırlı Köyü futbol sahasında oynanmak üzere futbol turnuvası düzenledik.  Toplam 2 grupta 16 takımın yeralacağı organizasyona gösterilen yoğun ilgiden de memnun kaldık. A Grubunda Çayırlı, Dedeler, İmranlar, Gebe, Ruşanlar, Yunuslu, Ketenciler, Osmanlar (B), B Grubunda Işıklı, Zindancılar, Osmanlar, Çataklı, Pembeciler, Kızılca, Danışmentli, Çayırlı (B) takımlarımız yeralacak. Gruplardan çıkan takımların eşleşmesi A grubunun birincisi ile B grubunun 3, B grubunun ikincisi ile A grubunun dördüncüsü yarı final müsabakaları yapacaktır. B grubunun 1 ve A grubunun 2 ile B grubunun 4. galipler yarı final müsabakası yapılacak. Yarı final galipleri 1 Ağustos 2010 tarihinde final müsabakası oynayacaktır.  Bu hafta sonu Cumartesi günü Zincancılar-Çayırlı, Dedeler Yunuslu, Kızılca-Işıklı, Çayırlı-Ruşenler ile Pazar günü Çataklı-Osmanlar, Ketenciler-Osmanlar (B), Pembeciler-Danişmentli, Gebe-İmranlar takımlarımız karşı karşıya gelecek.
Tüm spor severleri halkımızı köylerimizin bu futbol çekişmesini izlemeye davet ediyoruz" dedi.