Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Kozlu Belediyespor, Pazar günü karşılaşacağı namağlup lider Zonguldakspor maçının hazırlıklarını Fener Sentetik Saha'da sürdürüyor. Son iki haftada aldığı 6 puanla üst sıralara tırmanan Kozlu Belediyespor'da Antrenör Bülent Öztürk, futbolcularını Zonguldakspor karşılaşmasına motive ediyor. Ligde yenilmeyecek takım olmadığını futbolcularına aşılayan genç antrenör, taktiklerini bu yönde yapıyor.
"KORKUMUZ YOK"
Kozlu Belediyespor Basın Sözcüsü Enis Dizdaroğlu, son iki haftada alınan galibiyetlerin sürpriz olmadığını ispatlamak için Zonguldakspor maçının büyük önem taşıdığını belirtti. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftar olarak bu maça kilitlendiklerini belirten Dizdaroğlu, "Zonguldakspor, ligde oynadığı 5 maçta 5 galibiyet alarak namağlup lider. Gerçekten çok güzlü bir takım. Ancak biz de güçlüyüz. Gücümüzün de farkındayız. Hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada tek dezavantajımız doğal çim. Sezon başından itibaren suni çimde oynuyoruz. Doğal çimin futbolcularımızı biraz zorlayacağını tahmin ediyorum. Ama bunu da mazeret olarak görmüyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız, çok koşacağız, mücadele edeceğiz. Sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Tüm taraftarlarımızı da stada bekliyoruz" dedi.
KOZLU BELEDİYESPOR 'HACI'LANDI!
Kozlu Belediyespor, tecrübeli futbolcu Hacı Kara'yı renklerine bağladı. Kozlu Belediyespor'la bir süredir antrenmanlara çıkan 30 yaşındaki Hacı, birçok amatör takımda futbol oynadı. En son Kilimli Belediyespor forması giyen Hacı Kara, "Kozlu Belediyespor'la yeni bir sayfa açtım. Hedefim, Kozlu Belediyespor forması altında başarılı maçlar çıkartarak, takımımızı üst seviyelere yükseltmek. Beni transfer edenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.