BAL Ligi'ndeki temsilcimiz Kozlu  Belediyespor geçen sezon Zonguldak Kömürspor forması giyen 27 yaşındaki kaleci Seyhun Türe'yi renklerine bağladı.Takımla birlikte ilk çalışmasını yapan Türe, "Zonguldakspor’u şampiyon yapamadık. Kozlu Belediyespor’a şampiyonluk için  mücadele edeceğiz."dedi.
Kozlu Belediyespor, yeni sezonda kaleyi emanet edeceği 1 numarayı Zonguldak’ta buldu. 
Yeşil beyazlılar kaleyi 27 yaşındaki  tecrübeli kaleci Seyhun Türe’ye emanet etti. 
Kozlu Belediyespor’da  daha önce de  forma giyen geçen sezon bir başka temsilcimiz Zonguldakspor  forması ile ter döken  Seyhun Türe  tesislere gelerek kendini Yeşil Beyazlı yapan imzayı attı ve takımla birlikte ilk idmana çıktı.  
Yeşil Beyazlı yapan imzayı  atan tecrübeli Kaleci Seyhun Türe, Kozlu Belediyespor’a yeniden geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.Türe, " Zonguldakspor’u şampiyon yapamadık. Kozlu Belediyespor’a şampiyonluk için  mücadele edeceğiz. İnşallah bu sene mutlu sona ererek Kozlu Belediyespor’umuzu şampiyon yapacağız. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim, inşallah burada şampiyonluğu yaşarım.”dedi.     

 

SEYHUN TÜRE KİMDİR?
Kozluspor'un yeni kalecisi  1986 Trabzon Aralıklı doğumlu.Bugüne kadar, Samsunspor 6 , İlkadım Belediyespor , Buğsaşspor , 
Aralıkspor 4, Siirtspor , Kozlu Beledyespor ve  Zonguldakspor’da forma giydi.  
Türe, TFF Türkiye Kupası 2 maç,  TFF 3. lig  82 maç, TFF 2. lig 1 maç,  BAL ligi 37 maç,  A2 Ligi 100 maç oynadı.