Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor'da Antrenör Bülent Öztürk, Play-Off'a kilitlendiklerini belirtti. Öztürk, Grupta dengeler her an değişebilir. Biz sadece kendi maçlarımızı düşünüyoruz. Kalan 4 maçımızdan 12 puan kazanarak, Play-Off'u garantilemek istiyoruz dedi.
Grupta Play-Off şansını sürdüren yeşil-beyazlı takım, geride kalan 4 maçın tamamını kazanmak istiyor. Yeşil-beyazlı takımda sezonu ilk 2 içinde tamamlamak tek arzu… Bu nedenle Kozluspor normal sezonda mutlu sona ulaşmak için hafta sonu Bolu Geredespor'u yenerek, kalan maçlarına odaklanacak.
HATAYA YER YOK
Kozluspor'un Antrenörü Bülent Öztürk, sezonun ikinci yarısında sadece tek yenilgilerini Bartınspor karşısında aldıklarını, bu yenilgiyle kredilerini tükettiklerini söyledi. Artık grupta hataya yer olmadığını kaydeden Öztürk, Sultangazispor beraberliğiyle Play-Off umudumuzu kaybetmedik. Aksine ilk 2'ye bu kadar yaklaşmışken, hata yapmamamız gerekiyor. Kalan maçlarımızı kazanarak Play-Off'a kalacağız. İkinci yarıda kimsenin beklemediği bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı sürdürmemiz için Geredespor engelini mutlaka geçmeliyiz. Geredespor'un grupta iddiası olmasa da, bizden puan ya da puanlar almak isteyecektir. Bolu'dan 3 puanla dönerek, Play-Off'u sonuna kadar zorlamak istiyoruz. Geredespor ile başlayan 4 maçlık periyotta 12 puan toplamak istiyoruz dedi.
KOZLU'NUN GÖZÜ-KULAĞI TFF'DE
Kozluspor'a Sultangazispor maçının faturası ağır olacak gibi. Maç sonu yaşanan olaylar sonunda yeşil-beyazlı takıma ceza kapıda. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan Sultangazispor maçı sonunda çıkan olaylar neticesinde Kozluspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Disiplin Kurulu tarafından çıkacak karara odaklandı. Olaylara karışan futbolculara ceza gelebilecek olması yeşil-beyazlı takımı zorlu maçlar öncesi korkutuyor. Kozluspor bu olaylardan sonra saha kapatma tehlikesi ile de karşı karşıya… Önümüzdeki hafta sonu deplasmanda Geredespor karşılaşmasından sonra sahasında Düzce Beyköy Belediyespor'u konuk edecek yeşil-beyazlı takımı bu karşılaşma öncesi sıkıntı bastı. Kozluspor'a eğer çıkan olaylar sonucunda saha kapatma cezası gelirse, Play-Off yarışındaki en önemli rakibi Beyköy Belediyespor'u tarafsız sahada ağırlayacak.
GEREDE'YE BİLENİYORLAR
Önümüzdeki hafta sonu Bolu deplasmanında Geredespor ile oynayacak Kozluspor, bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Sultangazispor beraberliğinin ardından yapılan haftanın ilk çalışmasında izinli oyuncular katılmadı.