Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından temsilcimiz Kozluspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 7'nci hazırlık maçında Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Erdemirspor ile Kozlu Şehir Stadı'nda karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı takım, sahadan Emre ve Fatih Deniz'in golleriyle 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.
Teknik Direktör Volkan Yayın yönetiminde kamp dönemi boyunca çıktığı 6 hazırlık maçında çok iyi tablo çizen Kozluspor, özel maçlardaki performansını 7'nci hazırlık maçında Erdemirspor karşısında da devam ettirdi. İlk yarıda oyuna üstünlüğünü koyan yeşil-beyazlı takım, soyunma odasına Emre'nin attığı golle 1-0 önde girdi. İkinci yarıda da oyunu kontrolünde geçiren Kozluspor, Fatih Deniz'in golüyle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca, yeşil-beyazlı takım, sahadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu.
Hazırlık maçı da olsa galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Volkan Yayın, 90 dakika boyunca ortaya konulan oyun memnun edici.
Ama her defasında bazı eksiklikler gözüme çarpmıyor değil. Bu eksiklikleri 1 Ekim tarihine kadar çözmemiz gerek. Camiaya ve taraftara güzel futbol izlettirmeye devam edeceğiz dedi.