Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Kozlu Belediyespor'un Genel Kaptanı Hüseyin Çevik, takımın son durumu hakkında açıklamada bulundu.
2009-2010 futbol sezonunda yeni transferlerle sezona bomba gibi hazırlandıklarını belirten Çevik, hedeflerinin bu yıl ligde şampiyonluk olduğunu söyledi. Takım olarak çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Çevik, "Takımımıza yeni transferler yaptık. Futbolcularımızın hepsi çok azimli… Teknik heyet olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İnşallah Kozlu Belediyespor'u bu sezon ligde şampiyon yapacağız" dedi. 
Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını geçtiğimiz Cuma günü Ereğli'de Erdemirspor'la oynadıklarını ifade eden, "Bu maçta iyi bir performans göstererek rakibimizle 2-2 berabere kaldık. Erdemirspor güçlü bir takım… Kozlu Belediyespor olarak rakiplerimiz ne kadar güçlü olursa olsun, bizim amacımız bütün maçları kazanmak t. Ligde başarısızlığa asla tahammülümüz yok. Bunun için teknik heyet olarak çalışıyoruz. Ne kadar çok çalışırsak, o kadar başarı elde ederiz" diye konuştu.
Sezon başında iç transferde; Ahmet Kaya, Volkan Öztürk, Murat Bekar, Tolga Kalyoncu,  Halit Şentürk, Hamit Çevik, dış transferde; Çaycuma Belediyespor'dan Onur Ocakçı, Atatürk Devlet Hastanesispor'dan Orhan Duyar, Üzülmezspor'dan Mesut Bayram, Kilimli Belediyespor'dan Hasan Bayram ile sözleşme imzaladıklarını vurgulayan Çevik, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.  Çevik, Ankara Yenimahalle eski Belediye Başkanı Ahmet Duyar'ın Kozlu'ya kazandırdığı Dağköy Güreş Tesisleri'nde kamp çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "İlk defa bu yıl Dağköy Güreş Tesisleri'ni bu tip çeşitli branşlara açan başta Sayın Ahmet Duyar'a, Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş'a sonsuz teşekkür ediyorum. Takım olarak Dağköy Güreş Tesisleri'nde hem temiz hava, hem de farklı bir ayrıcalık içinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dağköy Tesisleri'ne yapılan hizmet, hakikaten Kozlu'ya yakışan bir hizmettir. Aynı hizmet bu yıl Kozlu Adnan Taneri Sahası'na da yapılacak. Sahamız bu yıl çimlendirilerek, Kozlu'ya kazandırılacak. Bunun da çalışmaları devam ediyor"  dedi.