Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Kozluspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu Dorukkaya'da sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bolu Geredespor'la özel maç yaptı. Dorukkaya Tesisleri'nde oynanan maç, Kozluspor'un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. Kampta oynadığı hazırlık maçlarından bir yenilgi, 2'de beraberlik alan Kozluspor, böylece ilk galibiyetini almış oldu.
Sahaya, kalede Hamit, defansta Özcan, Orhan, Tuncay, Salim, orta sahada Tayfun, Necati, Uğur Tonyalı, Uğur Kapan, forvette ise Caner ve Şaban ilk onbiriyle çıkan Kozluspor, 90 dakikayı Tayfun, Kurtuluş ve Şaban'ın attığı gollerle 3-1 galip tamamladı.
Yeşil-beyazlı ekibin Antrenörü Bülent Öztürk, çalışmalar kapsamında 6 hazırlık maçı yaptıklarını, bunların 2'sinden galip, 3'ünden berabere ve 1'inden de mağlup ayrıldıklarını anımsatarak, "Çalışmalarımız gayet iyi. Her geçen gün üzerine koyarak oynuyoruz. Son hazırlık maçımızı Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bolu Gerede-spor'la oynadık. Sahadan güzel bir oyunla 3-1 galip ayrıldık. Takımın iskelet kadrosunu oluşturduk. 1-2 mevkide oyuncu değişikliğiyle 11'imizi tamamıyla oluşturacağız. Kampımız, 3 Eylül Cuma gününe kadar sürecek. Bu süre içinde 1 hazırlık maçı daha yapabiliriz" dedi.