Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek temsilcimiz Kozlu Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kendi tesislerinde sürdürdükleri çalışmalarda bir haftayı geride bırakan yeşil-beyazlı takım, güç depolamaya başladı. Camianın yeni sezonda beklentilerinin büyük olduğu yeşil-beyazlı takım, geçtiğimiz sezon yaşanan hayal kırıklığını bu sezon yaşamak istemiyor. Antrenör Faruk Bahadır yönetiminde ciddi ve disiplinli olarak çalışan takım, geçtiğimiz gün, sabah yapılan ısınma hareketlerinin ardından salonda çalıştı. Yeni transferler, Ali Yıldırım, Ayhan Arifoğlu, Doğan Takıl ve Kadir Alşan Kozlu Sahası'nda Antrenör Faruk Bahadır tarafından uygulanan antrenman programıyla ayrı bir çalışma yapıtılar. ZTS Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörlerinden Burhan Arık ve Abdülkadir Kalyoncu'nun sahibi olduğu Çağdaş Body Bulding Fitness Center ve Spor Merkezi'nde dayanıklılık, ağırlık ve kuvvet çalışmaları gerçekleştiren futbolcular, yaklaşık bir saat çalıştı.

ERDEM VE KUMCU
KOZLU YOLUNDA
Ligde 2'nci sezonu geçirecek Kozlu Belediyespor, iddialı bir takım kurmak için transfer çalışmalarına devem ediyor. Şimdiye kadar iç ve dış transferde 18 oyuncu ile sözleşme imzalayan yeşil-beyazlı takımın gündeminde 2 futbolcu daha var.
Bölgesel Amatör Lig ekibi Edirne Gençlikspor'un 22 yaşındaki defans oyuncusu Fatih Erdem ve Düzcespor'un 32 yaşındaki forvet oyuncusu İbrahim Kumcu ile görüşen Yönetim, bu iki oyuncu ile masaya oturdu.
Şartlarda anlaşıldığı takdirde bu iki futbolcu ile resmi sözleşme imzalanacak.