Kozlu Belediyespor’da patlak veren ekonomik kriz, futbolcuların ayrılmasıyla tavan yaptı. İkinci yarı hazırlıkları için çalışmalara başlaması beklenen yeşil-beyazlı takımda idman yapacak futbolcu kalmayınca ikinci yarının ilk çalışması iptal edildi.
Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta mücadele eden Kozlu Belediyespor’da kriz büyüyor. Sezonun ortasında patlak veren ekonomik kriz nedeniyle ilk yarıyı zor çıkaran yeşil-beyazlı takımda, futbolcular takımdan teker teker ayrılıyor. Bonservislerini alan çoğu futbolcu takımdan ayrılırken, ikinci yarının hazırlıklarına dün başlaması planlanan Kozlu Belediyespor’da çalışma iptal oldu.  Kulübe sadece futbolcu Ali Cemal’in geldiği,  onun da bonservisini almak için Zonguldak’ta bulunduğu öğrenildi.Kulüp Başkanı Ali Bektaş’ın ‘gitme kal’  dediği Antrenör Bülent Öztürk ise, çaresiz bekleyişini sürdürüyor. Dünkü idmanı iptal eden Öztürk, genç takımda da futbolcunun olmaması nedeniyle bir hayli sıkıntıda. As kadrodan kimsesin yer alamaması üzerine çalışmalara başlayamayan Kozlu Belediyespor’un geleceği  de tam bir muamma.                                                                                                                         

 

Yönetim’de 2’nci istifa
Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele eden Kozlu Belediyespor’un As Başkanı ve yönetim kurulu üyesi Uğur Saral istifa ettiğini açıkladı. Uğur Saral yaptığı açıklamada, “Kulüpteki son gelişmelerden sonra ve işlerinin yoğunluğundan dolayı Kozlu Belediyespor as başkanlığından istifa ediyorum” dedi.

 

Elmas, göz dağı veriyor
Antalya da kamp yapan ve ilk hazırlık maçında BAL Ligi 7. grup takımlarından  Kumluca Belediyespor ile oynayan ve sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan Zonguldakspor, 3. lig 1. grup takımlarından Tekirova Belediyespor ile oynadığı 2.hazırlık maçını da  Hüseyin Tunç’un attığı golle 1-0 kazandı.Elmas son hazırlık maçını Cuma günü 3. lig 1. grupta mücadele eden Trabzon Akcaabat ile yapacak.
Bölgesel lig 10. grupta  ligin ilk yarısını lider tamamlayan Zonguldakspor, ikinci yarıya Antalya’da yaptığı kamp çalışması ile devam ediyor. Kamp çalışmaları sırasında ilk hazırlık maçını BAL Ligi 7. grup takımlarından  Kumluca Belediyespor ile oynayan ve sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan Zonguldakspor, ikinci hazırlık maçında da 3. lig 1. grup takımlarından Tekirova Belediyespor'u Hüseyin Tunç’un attığı golle 1-0 yendi.Elmas son hazırlık maçını önümüzdeki Cuma günü 3. lig 1. grupta mücadele eden Trabzon Akcaabat Futbol  Kulübü ile yapacak. Zonguldakspor bu maç sonrası hazırlık  kampını tamamlayarak şehrimize dönecek.                                                                                                           

“Memnunum” 
Kırmızı-lacivertli çalıştırıcı Cahit Terzi, hazırlık maçında ki skorun önemli olmadığını, ortaya koyulan performansa baktıklarını belirterek, “Bu tür maçlarda sonuç bizim için önemli değil.
Asıl önemli olan futbolcularımın gösterdiği performans. Sahaya sürdüğüm her oyuncum ellerinden geleni yaptı. Hem skordan hem de performanstan memnumu” dedi.