Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, geçtiğimiz hafta başından itibaren Zonguldak Kömürspor maçına odaklanmış, ancak yoğun kar yağışı nedeniyle bu maç ertelenmişti. Kozluspor, erteleme maçının 25 Ocak Çarşamba günü de oynanmayacağı ihtimalinin söz konusu olmasından dolayı rotasını önümüzdeki hafta sonu oynanacak Beylikdüzüspor maçına çevirdi. Yeşil-beyazlı takım, 2 günlük aranın ardından dün kendi tesislerinde çalışmalarına başladı.
SAKATLIKLAR
CAN SIKIYOR
Haftanın ilk çalışmasına dün kendi tesislerinde başlayan yeşil-beyazlı takımda, sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. İlk yarının son haftasında form yakalayan Uğur Arda, Fuat ve yeni transfer Erdal Perçin takımla ayrı çalışarak, düz koşu yaptılar. Kadrosunda katmak istediği Gineli stoper Aly Berete ise, ailesini Zonguldak'a getirmek için İstanbul'a gitti.
OYNANMAYABİLİR
Ligin ikinci yarısında hiçbir takımın puan kaybına tahammülü yok diyen Kozluspor Antrenörü Bülent Öztürk, İkinci yarının ilk 4-5 haftası çetin geçecek.
Düzce Beyköy Belediyespor'da yarışta var olma adına lider durumda bulunan Düzcespor'dan 1 puan aldı. Biz de müsabaka oynamadan haftayı geçirdik. 'Belki Çarşamba oynanabilir' deniyor, ancak oynanmayacağını tahmin ediyoruz. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Beylikdüzüspor karşılaşması var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Her maç final havasında… İçerideki maçı kazanarak, avantajlı konuma gelmek istiyoruz. Fizik kondisyon olarak, moral olarak iyi seviyedeyiz. Bunları sahaya yansıttığımız takdirde, iyi sonuçlar alacağımızı umuyorum. Biz elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtmak için çalışıyoruz dedi.