Yeşil-beyazlı takım 10'uncu hazırlık maçında Körfez FK karşısında 7'nci galibiyetini aldı

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) yeni takımlarından Kozluspsor 1 Ekim tarihinde başlayacak ligin hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.  Yeni sezon öncesi son eksiklerin giderilmesi açısından hazırlık maçları yapan yeşil-beyazlı takım, 10'uncu hazırlık maçında Spor Toto 2'nci Lig takımlarından Körfez FK ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, güçlü rakibi karşısında sahadan 77'nci dakikada Fatih Deniz'in golüyle 1-0 galip ayrıldı.

Kozlu Şehir Stadı'nda oynan karşılaşmaya Teknik Direktör Volkan Yayın yönetiminde ki Kozluspor sahaya; Hamit, Mert, Ferhat, Gökhan, Barış, Fuat, Aytaç, Emrah, Engin, Ayhan ve fatih düzeniyle çıktı. Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Körfez FK ise, 2'nci haftanın oynanacağı ligde, haftayı bay geçireceğinden dolayı Kozluspor ile yaptığı hazırlık maçına; kalede, Serkan, Uğur, Mehmet, Serdar Topraktepe, Cem, Bilal Turgut, Rıza, Onur, Samet, Engin ve Bilal on biriyle çıktı.

İLK YARI GOLSÜZ SONUÇLANDI

Karşılaşmaya istekli başlayan Kocaeli temsilcisi Körfez FK geliştirdiği ataklarla Kozluspsor kalesinde etkili olmaya başladı. Kozluspor ilk yarının başlarında dengeyi yakaladı ve karşılaşmanın en etkili gol pozisyonuna 15'nci dakikada fatih Deniz ile girdi. Ceza sahasına gönderilen ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Fatih Deniz gollük pozisyondan yararlanamadı. Ağırlıklı olarak sol kanattan Ferhat ve Aytaç ikilisi ile pozisyon üreten yeşil-beyazlı takım, Fatih Deniz ile bir-iki pozisyondan daha yararlanamadı. İlk yarıda her iki takımda pozisyonları cömertçe harcayarak soyunma odalarına golsüz eşitlikle girdi.

İKİNCİ YARIDA FATİH DENİZ GALİBİYETİ GETİREN GOLÜ ATTI

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayan konuk ekip Körfez FK Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, İkinci yarıda farklı on bir sahaya sürdü. Temsilcimiz Kozluspor istekli oyununu ikinci yarıda da devam etti. Dakikalar 77'yi gösterdiğinde sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan Fatih Deniz bu sefer takımı adına golünü attı(1-0). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-0 Kozluspor'un üstünlüğü ile sona erdi.