Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, ikinci yarı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dün, Kozlu Şehir Stadı'nda yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılarda moraller oldukça yüksek. Kötü günleri geride bırakarak, Antrenör Bülent Öztürk yönetiminde son 2 maçını kazanıp çıkış yakalayan Kozluspor'da yönetim, her zaman olduğu gibi dün de takımı yalnız bırakmadı. Futbol Şube Sorumlusu Erhan Birinci, ikinci devreye daha umutlu bakarak, güçlü bir takım izlettireceklerini söyledi.

 

İYİ BİR HAVA YAKALADIK

Futbol Şube Sorunlusu Erhan Birinci, takımlarını her zaman desteklediklerini belirterek, ilk yarı ve ikinci yarı değerlendirmesinde bulundu. Birinci, İlk yarıya beklenildiği üzere galibiyetlerle başladık. Alınan galibiyetler neticesinde liderlik sevinci yaşasak da, biraz kısa sürdü. Devrenin ortasında herkes tarafından bilinen nedenden dolayı düşüş yaşadık. Ama yılmadan kısa sürede toparlandığımızı düşünüyorum. Sezonun ilk yarısında topladığımız 20 puanla zirve ortaları arasındayız. Bülent Hoca ile birlikte takım iyi bir hava yakaladı. Lige verilen arada en iyi şekilde hazırlanıp ikinci devreye gerçek Kozluspor'u herkese izlettireceğiz ifadesini kullandı.

Takımdan ayrılacak futbolcunun olmayacağını söyleyen Birinci, Çok geniş bir kadromuz var. Her zaman söylediğim gibi çok kaliteli oyuncular bunlar. Çok ciddi teklif olmadıkça oyuncularımızı vermeyeceğiz. Ayhan, Engin ve diğer oyunculara talipler var. Bunları elimizde tutmayı hedefliyoruz dedi.

 

KOZLU'DA 2 YENİ İSİM

Yeşil-beyazlı yönetim, ara transfer döneminde 2 yeni ismi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kozluspor yönetimi, BAL 6'ncı Grup'ta mücadele eden Nevşehir Gençlik'in 18 yaşındaki genç oyuncu Erdal Perçin'i ve Zonguldaklı tanıdık bir isim Suadiye Belediyespor formasını giyen 27 yaşındaki Ulaş Esen'i görüşmek üzere Kozlu'ya davet etti.