Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) yeni ekiplerinden Kozluspor, bugüne kadar kadrosuna kattığı oyuncularla transferin en hızlı takımları arasında yer alıyor. Murat Yüksel başkanlığındaki yeşil-beyazlı takım, Teknik Direktör Volkan Yayın’ın raporu doğrultusunda bugüne kadar dış transferde 2’si kaleci 13 futbolcuyla resmi sözleşme imzaladı.
Transfer sezonunun açılmasını beklemeden yaptığı flaş transferlerle Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu hedef koyan Kozluspor, dış transferde ilk etapta Ayvalıkgücüspor’dan Emre Yaşın, Kayseri Pansu Şekerspor’dan Selim Aydoğan, Eskişehir Demirspor’dan Ayhan Arifoğlu, Sincan Belediyespor’dan Fatih Deniz ve Emrah Sürücü ile eski Zonguldaksporlu Ferhat Samancı’yla anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlı yönetim, geçtiğimiz günlerde ise, Kayseri Şekerspor’dan Mustafa Bulut ve Sakarya Şekerspor’dan Emin Gürkan Bingül’ü renklerine kattı. Transferde dur durak bilmeyen Kozluspor, Nazilli Belediyespor’dan 30 yaşındaki İbrahim Kırdemir, İskenderun Demir Çelikspor’dan 26 yaşındaki Celal Emiştekinkaraca ve Kula Belediyespor’dan 30 yaşındaki Mehmet Akcan ile anlaşma sağlayarak sözleşme imzaladı.
Son olarak Spor Toto 3’üncü Lig takımlarından Oyak Renault’ta oynayan 30 yaşındaki Uğur Aydın ile Silivrispor’dan 31 yaşındaki Fuat Bertan’ı da renklerine bağlayan Kozluspor yönetiminin, geçtiğimiz günlerde görüştüğü 35 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Trabzonspor’un ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu Zafer Demiray’la anlaşamadıklarını alınan bilgiler arasında.
BİRİNCİ; “ZAFER DEMİRAY’I KADROMUZDA GÖRMEYİ İSTEDİK, FAKAT ANLAŞAMADIK”
Transferlerin devam edeceğinin altını çizen, transferin başrol isimleri arasında yer alan Kozluspor Futbol Şube Sorumlusu Erhan Birinci, “Türk futboluna uzun yıllar önemli takımlarda hizmet veren ve Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamış Zafer Demiray’ı kadromuzda görmeyi istedik, fakat bu oyuncuyla anlaşamadık. Kozluspor yönetimi olarak birinci transfer dönemi bitesiye kadar transferlerimiz devam edecek. Şimdilerde ise, gündemimizde Nijeryalı bir oyuncu var. Çok kaliteli bir oyuncu olduğundan şüphemiz yok. Yalnız iki senedir futbola ara verdiğini biliyoruz.
Bölgesel Amatör Lig’de yer alan bir takımın kadrosunda bulunuyor. Bu oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.