Kozlu Belediyespor'un zorlu Başkent mesaisi tüm hızıyla sürüyor. İlk hafta Kastamonu deplasmanında Tosya Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Kozlu Belediyespor, hafta sonu Ankara'da Sincan Belediyespor ile karşılaşacak. Sezona mütevazi kadroyla giren Yeşil-Beyazlılar, sezona Tosya Belediyespor beraberliğiyle başlayarak başlaması moralleri pekte bozmadı. Salı gününden Sincan maçı hazırlıklarına başlayan Zonguldak ekibi, zorlu karşılaşmanın taktik çalışmasını gerçekleştirdi.
Antrenör Faruk Bahadır, özellikle hücum hattına daha çabuk çıkmalarını konusunda uyarılarda bulunurken, forvet oyuncuları ise attıkları birbirinden şık gollerle dikkat çekti.
Skordan çok çıkardıkları oyundan memnun kalan takımın tecrübeli Antrenörü Faruk Bahadır, ilerleyen haftalar için umut verici olduğuna değindi.
Sezona puanla başlamanın oyuncularını motive ettiğine değinen Bahadır, Sincan bu grubun güçlü ekiplerinden biri görülüyor. Biz de gücümüzü biliyoruz, sahaya yansıttığımız takdirle kazanan taraf biz olacağız.
Daha bizim gücümüzü görmediler. Tosya maçı çıkardığımız dersler oldu. Asıl bizi Sincan Belediyespor maçında görün dedi.