Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor. Kendi tesislerinde hazırlanan yeşil-beyazlı takımda, eksik oyuncular da takıma katıldı. Antrenör Bülent Öztürk yönetiminde tam kadro çalışan Kozluspor'da oyuncuların neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı. Yeşil-beyazlı takımda yüzlerin gülmesi, camiayı ve taraftarı sevindirdi.
GEREKMEDİKÇE
TRANSFER YOK
Ara transfer döneminde Erdal Perçin'den sonra büyük ölçüde anlaşma sağladığı 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Salih Topyay, dün, Kozlu'ya geldi. Takımla birlikte idmana çıkması beklenen Salih, geç saatlerde Kozlu'ya geldiği için ilk idmanı bugün sabah yapacak.
Transferi büyük ölçüde tamamladıklarını belirten Antrenör Bülent Öztürk, Ulaş Esen transferinde ufak bir pürüz var. Halledildiğinde bize en kısa zamanda katılacaktır. Ulaş Esen, Erdal Perçin ve Salih Topyay'dan sonra gerekmedikçe transfer yapmayı düşünmüyoruz ifadesini kullandı.
GAZETECİLİĞE
MERAK SARDILAR!
Geçtiğimiz haftalarda Fuat Bertan'la başlayan gazeteciliğe merak furyası Uğur Arda'yla devam etti. Fuat Bertan'dan sonra bu kez de Uğur Arda da gazeteciliğe merak sardı. Dün, yapılan idmanda fotoğraf makinesini alan Uğur Arda, bol bol arkadaşlarının fotoğraflarını çekti.