Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta kalan maçlara prestij gözüyle bakan Kozlu Belediyespor, MKE Kırıkkalespor'un cezası nedeniyle Kırşehir'de oynanan maçta gol atamayınca, 13 hafta sonra ilk  kez bir maçta gol sevinci yaşayamadı.
En son sezonun ilk devresinde sahasında MKE Kırıkkalespor'u ağırlayan Kozlu Belediyespor, bu maçı 0-0 tamamlamıştı. Geçen bu sürede 13 maça çıkan temsilcimiz söz konusu bu maçların tümünde gol atma başarısı göstermişti.
En son sezonun ilk devresinde kendi sahasında  oynadığı MKE Kırıkkalespor maçında gol sevinci yaşayamayan Kozlu Belediyespor, 0-0 biyten o maç sonrası oynadığı 13 müsabakada rakip fileleri havalandırmıştı. İlk yarıda ki Kırıkale maçının ardından oynadığı  tüm maçlarda  gol atma başarısı gösteren Kozlu Belediyepor,13 hafta sonra gol sevincini yine bir Kırıklkale maçında yaşayamadı. Eskipazar Belediyespor (5-1), Ostimspor (2-2),  Tosya Belediyespor (2-0), Sincan Belediyespor (1-0), Bartınspor (3-2), Kırıkkale Yahşihanspor (1-0), Geredespsor (1-1),  Adliyespor (3-0), İskilip Belediyespor (2-0), Zonguldak Kömürspor (1-4), Akyurt Belediyespor(4-4) ve  Sorgun Belediyespor (4-3) maçlarında gol atan Kozlu Belediyespor, son olarak MKE Kırıkkalespor'a 2-0 yenilerek uzun bir aranın ardından sol sevinci yaşayamadı.
Temsilcimiz ayrıca bu yenilgiyle ikinci yarıda ikinci yenilgisini de almış oldu.