Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, hafta sonu oynayacağı Düzce Beyköy Belediyespor maçı hazırlıklarına moralsiz başladı. Ligde aldığı kötü sonuçlara, birde geçtiğimiz hafta sonu sahasında oynadığı ve 1-1 biten Geredespor maçını ekleyen Kozluspor, bu kaostan bir an evvel çıkmanın peşinde.
Lige şampiyonluk umutlarıyla giren ve ilk haftalarda ortaya konan futbolla ses getiren Kozluspor'da son haftalarda yaşan puan kayıpları can sıkıyor. Ligde son 3 maçtır kazanamayan yeşil-beyazlılar, bu kötü seriye bir an evvel dur demek için çalışmalara başladı. Dün Kozlu Stadı'nda yapılan çalışmasında Teknik Direktör Volkan Yayın'ın idmanı kenardan izlemesi ve sivil olması, kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Bu olumsuz havanın altında başlayan idman, ısınma hareketleri, düz koşu ve dar alanda top kapmayla sona erdi.
VEDA KONUŞMASI MI?
Teknik Direktör Volkan Yayın, takımda önleyemediği düşüşten sonra ve son olarak Bolu Geredespor karşısındaki puan kaybının ardından takımı bıraktığına dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söylemişti. Şu an istifa yok diyen Yayın, kafalarda oluşan soru işaretlerini yok etmişti. Dün, takımının başında sahaya çıkan Volkan Yayın'ın sivil olarak takımını dışarıdan izlemesi ve oyuncularla konuşması, veda konuşması mı? algılanmalara neden oldu. Öte yandan yeşil-beyazlılarda baldırından sakat olan Fuat ve el bileğindeki sakatlığı geçmeyen Emir, İstanbul'da tedavi görürken, Geredespor maçında belinden hafif bir şekilde sakatlanan Uğur Aydın, Yardımcı Antrenör Bülent Öztürk nezaretinde düz koşuyla idmanı tamamladı.