Kozlu Belediyespor basın sözcüsü Enis Dizdaroğlu takımın başına Volkan Yayın'ı getirmeleri üzerene spor kamuoyunda  çıkan söylentilere açıklık getirdi.
Hedefleri doğrultusunda takımın  başına Volkan Yayın'ı getirdiklerini ve  Yayın'ın yardımcılığını ise Bülent Öztürk'ün  yapacağını belirterek konu ile ilgili şunları söyledi, " Biliyorsunuz sezon başında bir hedef koyarak takım oluşturduk. Yönetim olarak bu takımı önce BAL'a daha sonrada profesyonel lige çıkartmak için bir hedef koyduk.
Yönetim kurulu olarak geçen Cumartesi günü yaptığımız toplantıda takımın başına Volkan yayın'ı getirme kararı aldık. Toplantımızda Yayın'dan başka bir isim konuşulmadı. Yayın'ın yardımcılığı  içinde hiçbir isim konuşulmadı. Ancak bu kamuoyuna yanlış bir şekilde lanse edildiği için bu açıklamayı yapma gereği duyduk.
Çünkü biz bir bucuk yıldır takımı  çalıştıran Bülent Öztürk'ü gözden çıkarma gibi bir düşüncemiz olmadı. Kendisi uzun yıllar bu takıma hizmet edecektir. Yönetim olarak hedefimiz doğrultusunda takımın başına Volkan yayın'ı getirdik.  Bunu da Bülent hocamıza söyledik. Kalmasını istedik. Kendisine seve seve  takımda görev yapmaya devam ereceğini söyledi.  Kendisi Volkan Hoca'nın yanında  biraz daha tecrübe kazanacaktır.  Bu arada takıma bazı takviyeler yapmayı da düşünüyoruz. Bu  doğrultuda çalınmalarımız sürüyor. Kozluspor'u provesyonel lige taşımak için yönetim olarak el birliği ile ne gerekiyorsa yapacağız ve yapmaya devam edreceğiz"dedi.