Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, zorlu Bartınspor deplasmanından yenilgiyle dönerek, camiasını üzdü. 9 Şubat 2012 Perşembe günü oynayacakları Zonguldak Kömürspor ile erteleme maçı öncesi Bartınspor yenilgisiyle moralleri bozulan Kozluspor'da, gözler derbi maçına çevrildi. Antrenör Bülent Öztük, Bartınspor maçını unuttuk. Önümüzde çok önemli bir maç var. Zonguldak Kömürspor maçına şartlandık dedi.
VARSA YOKSA KÖMÜRSPOR
Grupta Bartınspor maçında iyi bir performans sergileyen, ancak yenilmekten kurtulamayan Kozluspor, Play-Off şansını zora soktu. Altın değerinde 3 puanı Bartın'da bırakan yeşil-beyazlı takım için varsa yoksa Zonguldak Kömürspor ile oynanacak erteleme maçı…
Antrenör Bülent Öztürk, bu karşılaşmada işlerinin kolay olmayacağını belirterek, Zor bir maç olacak. Grupta zaten kolay maçımız yok. Zonguldak Kömürspor'da aldığı Bolu Geredespor galibiyetiyle moral buldu. Onlar da galip gelmek isteyecekler. Ama bizim daha çok puana ihtiyacımız var. Çıkış yakalamak istiyoruz. Biz sahada en iyi mücadeleyi gösterip kazanan taraf olmak istiyoruz dedi.