2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek  olan Kozlu Belediyespor, Salih ve Emin Gürkan'dan sonra  Ali Efsat, Berkay, Gökhan Zülfikaroğlu  ve  Hamit  ile yeniden anlaştı.  Transferden sorumlu yöneticisi Erhan Birinci, " Bugün Cem ve Onur ile görüşüp  iç transferi sonlandırıp, dış transfere ağırlığımızı vereceğiz. Yeni sezonda şampiyonluğa oynayan ve her takımın korkulu rüyası olacak bir takım yaratıyoruz."dedi.
Kozlu Belediyespor transfer çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Yeşil beyazlı ekip, Salih Topyay ve kaleci Emin Gürkan’ı transfer etmesinin ardından  4 oyuncu ile daha anlaştı.  Yeşil beyazlı forma altında  geçen sezon oynadıkları futbolla göz dolduran Ali Efsat, Berkay, Gökhan Zülfikaroğlu ve  Hamit  ile dün bir araya gelen yönetim yaklaşık 4 saat süren bir görüşme sonrasında 4 oyuncu ile yeniden anlaştı. Kozlu Belediyespor’un transferden sorumlu yöneticisi Erhan Birinci, “Salih ve Emin Gürkan dan sonra Ali Efsat, Berkay, Gökhan ve  Hamit ile yeniden anlaştık.Perşembe günü (Bugün) ise Cem ve Onur ile görüşme sonrasında iç transferi tamamen sonlandırıp  dış transfere ağırlık vereceğiz.
Yeni sezonda şampiyonluğa oynayan ve her takımın korkulu rüyası olacak bir takım yaratıyoruz. Bu sezon şampiyon olmak istiyoruz” dedi.