BAL Ligi'ndeki temsilcimiz Kozlu Belediyespor Sultangazi yenilgisinin yaralarını sarıyor.Teknik heyetin penaltı kararı nedeniyle hakeme fatura ettiği yenilgi sonrası taraftarın taşkınlığı da tepki ile karşılandı.

 

Kozlu Belediyespor'da 1-0'lık Sultangazi yenilgisinin üzüntüsü yaşanırken Yardımcı antrenörü Ahmet Çetikçi, "Kazanacağımız maçı verdik" dedi.Hakemin golle sonuçlanan  penaltı kararını "Saçma sapan bir karar" olarak niteleyen Çetikçi, " Kaçırdığımız gollerin hattı hesabı yok. Penaltı da meralimizi bozdu.  İlk yarı çok gol kaçırdık ama bir türlü golü bulamadık.  İkinci yarı da 3 tane net gol pozisyonumuz vardı ama bunları değerlendiremedik ve kazanacağımız maçı 1-0 kaybettik,üzgünüz ” dedi.
Çetikçi, ev sahibi ekibin taraftarlarını küfürlü tezahürat  ve taşkınlıklarının kendilerini üzdüğünü belirterek, "90 dakika boyunca küfür yedik. 
Maç bitiminde tam soyunma odasına giderken taraftar ellerindeki taşları  üzerimize yağdırdılar.  100’e yakın polis görevlisi ellerindeki kalkanlarla bizi soyunma odasına güçlükle sokabildiler.  Soyunma odasında yaklaşık 2 saat kaldık. Çok şükür ki bize ve futbolcularımıza her anki bir madde gelmeden ucuz kurtularak Zonguldak’a geldik “dedi.                        

 

2 maçta 4 puan hedefi  

10’uncu haftada aldığı Gebzespor galibiyeti sonrası Sultangazispor maçını kaybeden Kozluspor , Çatalcaspor ve Körfez Herke ile karşılaşacak. Kozlu Belediyespor, bu 2 karşılaşmada en az 4 puan hesabını yapıyor. Söz konusu bu karşılaşmalarda toplanacak minimum 4 puan yeşil-beyazlıları yarışın içinde tutmak için yeterli olacak.