Hafta sonu oynanan Çatalca maçında bu sezon ki ilk beraberliğini alan Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi," Çatalcaspor’u ellemizden kaçırdık." dedi. “Kaybedilmiş bir şey yok. " diyen Terzi, "Şimdi Hafta sonu oynayacağımız Kozlu Belediyespor maçını mutlak suretle kazanmamız gerek” şeklinde konuştu.
Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta kendisi gibi Play-Off hesabı yapan lider Çatalcaspor’u ağırlayan ve 90 dakika sonunda mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılan Zonguldak Kömürspor 'da Antrenör Cahit Terzi, "Kazanmak için her şeyi yaptık ancak, Metin Kurt’un oyundan  atılmasıyla oyun planımız değişti. Çatala’yı elimizden kaçırdık."dedi.    

GÖZLER DERBİDE
Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi gözünü Kozlu Belediyespor ile oynanacak derbi maçına çevirdi. "Çatalca maçı geride kaldı."diyen Terzi, " Çatalcaspor maçı artık geride kaldı önümüzde Kozlu Belediyespor’la zorlu bir maçımız var.  Zonguldak’a yakışır centilmence bir maç olmasını temenni ediyorum. Çatalca’da karşısınca yaşadığımız puan kaybını telafi etmek için. Kozlu Belediyespor maçını mutlak suretle kazanmamız gerek” dedi.