İkinci yarıya sancılı başlayan fakat 2 maçta 4 puan toplayan Kozlu Belediyespor’da Antrenör Bülent Öztürk’ten mutlusu yok. Haftalardır yaşanan sıkıntılar nedeniyle yüzü hiç gülmeyen Öztürk, son alınan Yenişehir Belediyespor galibiyetiyle yüzü güldü ve gelecek adına umutlandı.
İkinci yarının ilk maçında güçlü rakibi İzmit Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Kozlu Belediyespor, mutlak kazanması gereken Yenişehir Belediyespor maçını kayıpsız geçerek 3 puanını hanesine yazdırdı. İlk 2 maçta 4 puan toplayarak ikinci yarının startını çok iyi veren Kozlu Belediyespor’da yüzler gülüyor. 2 maçta alınan 4 puan nedeniyle 20 puana ulaşan yeşil-beyazlı takım, 7’inci sıraya tırmandı. Ayrıca Kozlu Belediyespor Yenişehir galibiyetiyle 4 hafta süren 3 puan özlemine de son verdi.              

 

“HER ŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİTTİ”
Haftalar sonra gülmeyi hatırlayan Öztürk maç sonu değerlendirmesinde, “Zor bir olacaktı ve öyle de oldu. Çok iyi mücadele ederek kazanmasını bildik. 
İlk 2 maçta her şey istediğimiz gibi gitti. Bu galibiyet Kozluspor için gelecek adına moral ve umut veren bir galibiyet oldu Şimdi önümüzdeki maçlara konsantre olacağız“ dedi.