Kozluspor'u ekonomik anlamda rahatlatmak için yapılan olağanüstü kongre sonuçlandı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor'un çoğunluk sağlanmaksızın yaptığı tek listeli olağanüstü kongrede, Ali Bektaş başkanlığında yeni yönetim oluştu. Eski Başkan Murat Yüksel'in tekrar listede yer aldığı yönetimde; Seyfullah Demir'in yanı sıra 7 yeni isim dikkat çekti. Kozluspor'u ekonomik anlamda rahatlatmak amacıyla yapılan kongrede, Aydemir Özkul divan başkanlığını yaptı. 493 üyeden 21 üyenin katılımıyla gerçekleşen kongrede, açık oylamaya gidildi. Tek listeli yapılan kongrede Ali Bektaş'ın oluşturduğu yönetimde   Seyfullah Demir, Ömer Çamur, Hakan Yayalar, Ertan Akar, Cengiz Gürleyen, Tuncay Karakuş, Kemalettin Kara ve Murat Yurtseven yönetimde yer alan yeni isimler oldu.
MURAT YÜKEL'E
VEFA BORCU!
Tesisleşme ve sportif anlamda yaptığı yatırımlarla Kozluspor'un önünü açan, ancak yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle bir hayli zorlanan Murat Yüksel'in takımdan elini ayağını çekmesi nedeniyle yeşil-beyazlı yönetim, takımın önünü açmak adına olağanüstü kongre kararı almıştı. 25 Şubat 2012 tarihinde yapılması planlanan, ancak çoğunluğun sağlanamadığı kongre, Meydan Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Kulübün yaşadığı bu sıkıntılı dönemde takımı yalnız bırakmayan ve maddi-manevi desteğini esirgemeyen Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın 2 aylık bir süreçte hazırladığı listede, eski Başkan Murat Yüksel de tekrar yönetimde yer aldı. Kozluspor'da yaklaşık 2 yıllık başkanlık döneminde şampiyonluk kazandırmış, tesisleşme ve sportif anlamda başarıyı sağlamış olan Murat Yüksel'in yaptığı bu katkılar unutulmadı ve Ali Bektaş'ın ardından yeni yönetimde ikinci sırada yer verildi.
BAŞKANSIZ KONGRE!
Olağanüstü kongrede yapılan oylama sonucu yeni yönetim oluştu. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve eski Başkan Murat Yüksel'in yer aldığı yeni yönetimde, bu iki isim de kongreye katılmadı. Kozluspor'un yeni başkanı olacağı kesin gözüyle bakılan Ali Bektaş'ın Amerika gezisi nedeniyle kongreye katılmadığı öğrenildi. Görev dağılımının önümüzdeki günlerde yapılacağı açıklandı. Kozluspor'un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Ali Bektaş, M.Murat Yüksel, Seyfullah Demir, Ömer Çamur, Uğur Saral, Erhan Birinci, Fevzi Demirbaş, Harun Balta, Hakan Yayalar, Ertürk Yetimoğlu, Ertan Akar, Cengiz Gürleyen, Tuncay Karakuş, Kemalettin Kara, Murat Yurtseven Denetleme Kurulu'na ise, Necati Kaymak, H.Fehmi Kütükçü ve Özdemir Dayanıklı seçildi. Yeni yönetimin oluşmasının ardından listede yer alan Hakan Yayalar, dilek ve temennilerde bulundu. Yayalar, yapılan kongrenin sportif başarısızlıktan kaynaklanmadığını, takımın ekonomik anlamdaki sıkıntısını çözmek için böyle bir kongre kararının alındığını belirtti. Yayalar, eski yönetime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiğini, kulübün önünün açık olduğunu dile getirdi.