Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Koz lu Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Dün Kozlu Adnan Taneri Sahası'nın zemininin bozuk olması nedeniyle çalışmalarını Kozlu Belediyesi Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleştiren Kozlu Belediyespor'da keyifler yerinde.
Dünkü idmanda, önce teknik çalışma yapan yeşil-beyazlı ekip, daha sonra çift kale maç oynadı. Zaman zaman Antrenör Bülent Öztürk, futbolcularla şakalaşırken, futbolcuların neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı.
Antrenör Bülent Öztürk, ikinci yarı hazırlık çalışmalarının devam ettiğini ve futbolcuların performansının giderek yükseldiğini söyledi.
Kondisyon çalışmalarının yanı sıra çift kale maç yaparak takımın daha iyi olduğunu vurgulayan genç teknik adam, "İkinci yarı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Takım içinde birlik ve beraberlik sağlanarak ikinci yarıya bomba gibi gireceğiz. Ligde hedefimiz ilk üçe girebilmek. Bunun içinde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Lig, bizim için zor geçecek. Ben futbolcularıma güveniyorum. Taraftarlarımızın karşısında ikinci yarı süper biri Kozluspor olacak"  dedi.