Liderliği Devlet Hastanesispor’a kaptıran ligin tek namağlup takımı Kandilli Belediyespor sahasında oynayacağı Eleşlerspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kulüp Başkanı Akdoğan taraftarlara destek çağrısı yaptı.

Amatör küme Ereğli Grubunda mücadele eden ve liderliği Devlet Hastanesispor’a kaptıran Kandilli Belediyespor, Pazar günü saat 12.00’de Kandilli Stadında karşılaşacağı Eleşlerspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kulüp Başkanı Engin Akdoğan takımın son durumu ve bu hafta sonu oynayacakları Eleşlerspor maçına ilişkin şu açıklamayı yaptı: Bu hafta berabere kalarak liderliği Devlet Hastanesispor’a kaptırdık. Elimizde verdiğimiz liderliği tekrar geri almak istiyoruz. Takımın son durumu gayet iyi Eleşlerspor hazırlıklarını hafta boyunca Kandilli’de sürdürdük. Bilindiği gibi Akınspor karşısında 2-0 mağlup duruma düşmemize rağmen özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında tek kale oynadık 2 gol bulduk ancak galibiyeti getiren golü rakip filelere bırakamadık. Bu hafta oynayacağımız Eleşlerspor maçından saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp kazanmayı ve lider Devlet Hastanesispor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
Çok kritik bir sürece giriyoruz bu süreçte takımın itici gücü her zaman taraftarımız olmuştur. Kandilli halkını spor severleri bu kritik 90 dakikada takımlarına destek vermeye çağırıyorum.