Dev bütçe de oluşturmadan inananarak başarıyı yakalayan Kandilli Belediyespor, binlerce TL?lik bütçeli takımların bulunduğu Deplasmanlı Süper Amatör Küme?ye terfi maçlarına katılmaya hak kazandı. Camiada birlik ve beraberlik mesajları veriliyor.

Birinci Amatör Küme Ereğli Grubunda bu sezon başarılı bir grafik çizen ligin son haftasında da Kandilli'de karşılaştığı Neyran Gökçeler ile berabere kalarak ligi ikinci sırada tamamlama başarısı gösterip Deplasmanlı Süper Amatör Küme'ye terfi maçlarına katılmaya hak kazanan Kandilli Belediyespor'da büyük sevinç yaşanıyor.

ÇEKİŞMELİ LİG OLDU
Kandilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Akdoğan birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza attıklarını ve ligi ikinci sırada tamamlayarak süper amatör kümeye terfi maçlarına katılmaya hak kazandıklarını belirterek, "Kandilli Belediyespor olarak hedefimiz bölgemizdeki gençlerimize futbolu sevdirebilmek beldemizin de adını futbolda diğer rakiplerle yarıştırmaktır. Bize destek verenler var, bunlara sonsuz teşekkür ediyor bu başarının altında asıl payların onlar olduğunu vurgulamak istiyorum. Çok çekişmeli bir lig oldu. Kaybetmememiz gereken maçlarda talihsiz puan kayıpları yaşadık. Son maç her iki takım içinde önemliydi, başladığı gibi bitti ve adımızı ikinci sıraya yazdırdık. Futbolcularımıza, teknik heyetimize, kulübe maddi manevi katkı sağlayanlara ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

İKİNCİ TAMAMLADIK
Başarıda en büyük paylardan biri de tecrübeli teknik patron Hüseyin Çakmak'a ait. Çakmak ise ligin değerlendirmesini ve bundan sonraki süreci şu sözlerle anlattı: Kandilli Belediyespor kadrosunda Kandilli çocuklarını da barındıran bölgemizde futbolu canlandırmak için mücadele eden bir ekip. Amatörspor kulüplerinin ekonomik durumları ortada. Her dönem bölgemizde maddi imkansızlıklar nedeniyle kulüpler kapanmakta, kapanmayanların bir bölümü ise lige katılabilmek için arayış içerisinde. Böyle bir süreçte Kandilli Belediyespor'u birlik ve beraberlik içerisinde nasıl bir adım ileriye götürebilirizin mücadelesini yaptık. Oldukça çekişmeli geçen ligde Gülüç Belediyespor'un ardından ligi ikinci sırada tamamlayarak süper amatör kümeye terfi maçlarına katılmaya hak kazandık. İlk etapta ben kulüp yöneticilerimize, kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışan futbolcularımıza, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreç daha zor. Bunu çok iyi biliyoruz ve bu yüzden daha fazla kenetlenmeliyiz. Kandilli'nin geldiği nokta ortada. Enazından süper amatör kümeye çıkarsak Kandilli'ye çeşitli takımlar gelecek. Futbolda beldemiz bir hareketlilik yaşayacak. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu işin altından başarı ile çıkacağız" sözleri ile konuştu.