Kandilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Akdoğan maç sonrası yaptığı açıklamasında, ?Her iki ekip içinde oldukça kritik bir 90 dakikaydı. Her iki yarı da da iyi futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Yakaladığımz tek fırsatı değerlendirdik ve kritik haftayı 3 puanla kapatıp lig ikinciliğine oturduk. Neyran Gökçelerspor?a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Biz yolumuzda ilerliyoruz?

Kdz. Ereğli 1.Amatör Küme'de iki komşu beldenin takımını karşı karşıya getiren karşılaşmada gülen taraf, Hüseyin Çakmakoğlu'nun ekibi oldu.  Kandilli Belediyespor puanını 11 yaparak ligde ikinciliğe yükseldi.
Kandilli Stadı'nda oynanan ve saat 13.00'te başlayan Kandilli Belediyespor-Neyren Gökçelerspor karşılaşmasında gülen taraf Kandilli
Belediyespor oldu. Çok sayıda taraftarın da izlediği karşılaşmanın tek golü 67.dakikada Süleyman'dan gelirken, rakibini 1-0 mağlup eden Kandilli bu galibiyetle ikinciliğe yükseldi ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Ligin ilk üç haftasını galibiyetle tamamlayan Neyren Gökçelerspor ise son üç maçından da puan alamayarak hedefinden bir adım daha uzaklaştı.