** I.Amatör Küme Kdz.Ereğli Grubunda mücadele eden Kandilli Belediyespor oynadığı 2 maçta 4 puan toplayarak zirveye kuruldu. Ligin ilk haftası Beyçayırı Stadında karşılaştığı Kdz.Ereğli Devlet Hastanesispor ile 2-2 berabere kalan Kandilli Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu da Kandilli Stadında ağırladığı Güneşli Belediyespor'u 3-1 devirip haftayı 3 puanla kapatmanın sevincini yaşıyor.

I.Amatör Küme Kdz.Ereğli Grubunda mücadele eden ve 2 haftada 4 puan toplayarak zirveye yerleşen Kandilli Belediyespor'da yüzler gülüyor. Kandilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Akdoğan takımın son durumu ve ilk 2 haftanın değerlendirmesi yaptı.

"LİGİN İLK MAÇI STRESLİYDİ"
Ligin ilk haftasında ligin güçlü ekiplerinden Kdz.Ereğli Devlet Hastanesispor ile karşı karşıya geldiklerini her iki ekibinde 90 dakika iyi mücadele ettiğini belirterek, "Ligin ilk maçından 3 puanla ayrılmak istiyorduk ama olmadı. Pozisyonu bol mücadelesi bol izleyenlere keyifli bir 90 dakika izlettirdiğimizi düşünüyoruz. Sonuçta her iki ekipte 1'er puanla ayrıldı. Ligin ilk maçları her zaman biraz daha stresli ve sıkıntılı geçer. İkinci hafta Kandilli'de ağırladığımız Güneşli Belediyespor karşısında da taraftarlarımızın desteğini arkamıza alarak 90 dakika sonunda sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldık. Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi aldıkları bu galibiyetten ötürü kutluyoruz önümüzde yine ligin kritik maçlarından bir tanesine çıkacağız, rakibimiz Yenimahallespor. Hazırlıklarımızı Kandilli Stadında günde yaptığımız tek antrenman ile sürdürüyoruz. Bu kritik 90 dakikadan da galibiyetle ayrılıp zirve yarışında emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" sözleri ile konuştu.

"AMACIMIZ BÖLGE GENÇLERİNE
KATKI SAĞLAYABİLMEK"
Ekonomik sıkıntıların spor kulüplerini ciddi anlamda belini büktüğüne belirten Kulüp Başkanı Akdoğan, "Bizim amacımız elimizdeki imkanlarla bölge gençlerine katkı sağlamak Kandilli'nin adını sporda da sürdürmek. Sonuçta her şey maddiyatla destekle dönüyor. Kandilli Belediyespor olarak bizlere katkı sağlayanlara teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde Kandilli Stadının eksikliklerinin giderilmesi için gerek TTK Armutçuk Müessesesi olsun siyasetçiler olsun yöneticiler olsun bir araya gelerek sorunu çözdüler bir kez daha Kandilli Belediyespor Camiası olarak bu çiviyi çakanlara binlerce teşekkür ediyoruz stadımızın en büyük sıkıntılarından bir tanesi de artık suni çime dönüştürülmesidir. İl Spor Müdürlüğüne konu ile ilgili projeyi ilettik konunun takipçisi olacağımızı belirtiyor ilgililerin de üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inanıyoruz" dedi.