Kandilli'de 8 takımın katılımı ile, "2010 Yılı Voleybol Bahar Turnuvası" düzenlendi, halkın yoğun ilgi gösterdiği turnuva beldeye renk getirdi.

Kandilli Dayanışma Evi, Kandilli'de güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Kandilli Dayanışma Evi Yönetim Kurulu aldığı karar gereği belde de "2010 yılı voleybol bahar turnuvası" adı altında Kandilli Basketbol Sahasında voleybol turnuvası düzenledi. Turnuva Armutçuk Lisesi, Armutçuk Madenci İlköğretim Okulu, Yayla Mahallesi, Yenimahalle, Kandilli Cemiyeti, Dumanaltı, Kandilli Dayanışma Evi, Kandilli Başı Lojman olmak üzere toplam 8 takımın katılımı ile başladı.

CEMİYET DUMANALTI OLDU!..
Belde halkının da büyük ilgi gösterdiği ve son dönemlerde belde de yapılan en güzel etkinlik olarak gösterilen voleybol turnuvasının ilk maçlarında Armutçuk Madenci İlköğretim Okulu-Yenimahallespor'a 3-0, Armutçuk Lisesi, Kandilli Cemiyeti'ne 3-1, Dumanaltı, Yayla Mahallesine 3-0, Kandilli Başı Lojman- Kandilli Dayanışma Evi'ne 3-1'lik skorlarla yenildi.
24 Mayıs Pazartesi günü başlayan ilk haftanın ardından ikinci hafta maçları da önceki gün oynanarak tamamlandı. İkinci hafta sonuçlarında ise turnuvanın favorileri arasında gösterilen Kandilli Cemiyeti, başa baş geçen oyunda Dumanaltı'ya 3-1 yenildi. Diğer maçlarda ise alınan sonuçlar Armutçuk Madenci İlköğretim Okulu-Kandilli Başı Lojmanları 3-2, Yenimahalle-Armutçuk Lisesi 3-1, Yayla Mahallesi-Kandilli Dayanışma Evi 3-0'lık skorlarla tamamlandı. Aralarında TTK Armutçuk Müessese Müdür Yardımcısı Abdülbaki Ay, Ereğli Belediyespor'un geçtiğimiz dönemdi yardımcı antrenörü Hüseyin Demir'in de oyuncu olarak bulunduğu Yayla Mahallesi liderliğe yükseldi.

LİDER YAYLA EN YAKIN
TAKİPÇİSİ YENİMAHALLE İLE

Turnuvada 3. hafta maçları ise Pazartesi ve Salı günleri oynanacak, 3. haftanın programında ise, Kandilli Cemiyeti-Armutçuk Madenci İlköğretim Okulu, Armutçuk Lisesi-Kandilli Başı Lojmanları, Dumanaltı-Kandilli Dayanışma Evi, Yayla Mahallesi ve Yenimahalle. Turnuvada yarı finaller 14 Haziran, finaller ise 15 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek.

FİNAL RENKLİ OLACAK
Turnuvanın finaline AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Kdz.Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Arar başta olmak üzere ilçe protokolünün katılması bekleniyor.

TURNUVA RENK GETİRDİ
Belde de ilk kez bu kadar kapsamlı bir organizasyon düzenlenirken belde halkı da oynanan karşılaşmalar büyük ilgi gösteriyor. Bu tür organizasyonların belde de sürmesi gerektiğini belirten vatandaşlarda, "Çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Kandilli'ye yakışır şekilde centilmence ve herkesin dikkatini çekebilecek bir turnuva olmasını temenni ediyoruz" sözleri ile konuştular.

Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Kandilli Cemiyeti oynadığı 2 maçın birini kazanırken diğerini kaybetti.