Ereğli Belediyespor’un yönetimine girmesine kesin gözle bakılan Murat Yağmuroğlu ve İhsan Yazıcıoğlu, Karadenizspor defterini kapadı.

 

Ekonomik sıkıntılar çeken ve kapanma noktasına giden Karadenizspor’u 1 yılda ayağa kaldıran ve süper amatör kümeye çıkartarak iddialı takımlar arasına sokan isimler içinde yeralan Murat Yağmuroğlu ve İhsan Yazıcıoğlu bu ay içerisinde gerçekleştirilecek olan Ereğli Belediyespor kongresinde Ereğli Belediyespor yönetimine girecekler.

 

GÖREVİMİZİ BİTİRDİK

 

Karadenizspor’un her zaman yanında olacaklarını belirten Murat Yağmuroğlu ve İhsan Yazıcıoğlu ortak açıklama yaparak Karadenizspor’un Haziran ayı içerisinde gerçekleştirecek kongresinde aday olmayacaklarını açıkladılar. Yapılan ortak açıklamada şu görüşlere yer verildi. “4 Yıldır tam bir ekip ruhu ile çalışan ve amatörlüğün bütün özelliklerini yansıtarak büyük bir özveriyle aşımızdan ailemizden zamanımızdan fedakarlık yaparak tüm sorumluluğu kabullenerek heyecan ve şevkle yöneticilik yaptığımız ve küllenmekte olan futbol ateşini tekrar yaktığımız canımız kulübümüz Karadenizspor’daki görevimizi bitirdiğimizi kamuoyunun bilgisine sunuyoruz. Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilecek kongrede nasıl bizler 4 yıl önce bu görevi almış isek aynı şevk ve heyecanı yaşamak isteyen spor sever arkadaşlarımızın Karadenizspor yönetiminde bu bayrağı devir almalarını istiyoruz.

Kamuoyu bilmeli ki bizler 4 yıl önce kapanmak üzere olan bir kulübü 2. amatör kümeden aldık ve şuan geldiğimiz noktada Zonguldak spor kamuoyuna kendisiin ispat etmiş ve kanıtlamış, fair-play ruhu ile her türlü olumsuzluğa rağmen önemli bir noktaya gelmiştir. Herkes bilmeliki bizler her zaman yönetimde olmasak bile Karadenizspor’un yanında olacağız. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” dedi.