Zonguldak genelindeki liglerde  2013-2014 futbol sezonu müsabakalarının başlama tarihleri belli oldu. Deplasmanlı Süper Amatör Lig 5-6 Ekim'deki ilk hafta maçları ile start alacak.1.Amatör'de ise Merkez grubu 20-21 Eylül, Çaycuma grubu  6-7 Ekim, Ereğli grubu maçları  ise 17-18 Ekim’de başlayacak. Futbol İl Temsilcisi Kemal Demir, Centilmence bir sezon olsun. Ye sezonda Zonguldak futbolunu daha iyi yerlere getirmek içir alışacağız. Kulüplerimize  elimizden gelen kolaylığı göstereceğiz.” açıklaması yaptı.
Zonguldak Deplasmanlı Amatör Küme Süper Lig ve 1. Amatör Küme’nin başlama tarihi ve grupları belirlemek için  toplantı gerçekleştirildi. ASKF binasında yapılan toplantıya ASKF Başkanı Tahir Buyurucu, Futbol İl Temsilcisi Kemal Demir, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Naim Acar ve  kulüp temsilcileri katıldı. Toplantı sonucu Zonguldak’ta  2013-2014 sezonu  Süper Amatör ve  Birinci Amatör Küme başlama tarihleri belli oldu. Süper  Amatör Ligin  5-6 Ekim’de start alacak. 1. Küme Merkez grubu 20-21 Eylül, Çaycuma grubu 6-7 Ekim, Ereğli grubu ise 17-18 Ekim’de start alacak.                                   
Futbol İl Temsilcisi Kemal Demir, kulüp temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmada , "2013-2014 sezonunu öncelikle tüm kulüplerimize hayırlı uğurlu olsun. 
Ben tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Centilmence bir sezon olsun. Ye sezonda Zonguldak futbolunu daha iyi yerlere getirmek içir alışacağız. Kulüplerimize  elimizden gelen kolaylığı göstereceğiz.”ifadelerini kullandı.                                          

TERTİP KOMİTESİ SEÇİLDİ                                                                                                                                
Konuşmaların ardından  amatör kümede görev yapacak tertip komitesi belirlendi. Buna göre yapılan seçimlerde Doğan Tibet, Özkan Miyanyedi ve Ahmet Yener  tertip komitesinde görev yapacak isimler oldu . Komiteye hakemlerden, TÜFAD’dan ve ASKF’den birer kişi daha atanacak.