Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor’da yönetim, Antrenör Resul Kumaş’ı idari menajerliğe getirdi.
Kumaş, Zonguldakspor’un rakiplerinin maçlarını izleyecek ve tutacağı istatistiki bilgileri Antrenör Uğur Terzi’ye iletecek. Kumaş, ayrıca, futbolcu takibi de yapacak ve Zonguldakspor’a yararlı olacak futbolcuları bir rapor halinde yönetime bildirecek.
Açıklamalarda bulunan Antrenör Kumaş, “Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara, idari menajerlik teklifinde bulundu. Ben de Zonguldakspor’a yararlı olacağımı düşünerek bu teklifi kabul ettim. Zonguldakspor, şehrimizin gözbebeği. Şu anda Bölgesel Amatör Lig 7’nci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veriyor. Takımımızı layık olduğu yere çıkarmak için yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak yemin ettik. Bu yolda bana da verilen her görevi yapmaya hazırım. İlk işim takımımızın oynayacağı rakiplerin maçlarını izlemek. Bu hafta Eskişehir’e gidererek Eskişehir Demirspor-Bolu Geredespor maçını izleyeceğim. İlk yarının ilk maçını Kilimli Belediyespor’la oynayacağız, ondan sonra ise rakibimiz Eskişehir Demirspor. Bu hafta sonu rakibimizin Bolu Geredespor ile oynayacağı maçı izleyerek istatistiki bilgiler tutacağım. Bu bilgileri Antrenörümüz Uğur Terzi’ye ileteceğim. Bunun yanında gelecek vaat eden futbolcular ile Zonguldakspor’a yararlı olacak futbolcuları canlı olarak izleme imkanım da olacak. Bu futbolcuları da bir rapor halinden yönetime sunacağım” dedi.