Zonguldakspor bugün Türkiye Kupası ilk tur maçında Bartınspor’u konuk edecek.Saat 15:00'te başlayacak karşılaşma temsilcimizin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Teknik Direktör  Cahit  Terzi, Bartın maçı öncesi sakat ve cezalı  oyuncularının bulunduğu  ancak  eksiklere rağmen sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi.
Deplasmanlı Bölgesel Lig 10, grupta mücadele edecek olan Zonguldak  Kömürspor, bugün saat  15.00’ de  Türkiye Kupası ilk tur maçında Bartınspor’u konuk edecek. Maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-lacivertli ekip  tüm hesaplar galibiyet üzerine yaptı. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Teknik Direktör  Cahit  Terzi, Bartın maçı öncesi sakat ve cezalı  oyuncuların bulunduğunu buna rağmen sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi.
Öte yandan Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF Başkanı Tahir Buyurucu ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak  Kömürspor’un idmanını ziyaret ederek çalışmayı izledi, Cahit Terzi ve tüm  ekibe başarılar diledi.Buyurucu yaptığı "Buğün oynanacak Türkiye Kupası maçı ve  yeni sezon öncesinde  lig müsabakalarında şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Kupada ve ligde kendilerine başarılar diliyoruz. Aynı zamanda BAL’da mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor ile Kozlu Belediyespor’a da  yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.

 

Terzi; "Oyuncularıma güveniyorum."
Kırmızı-lacivertlilerin deneyimli çalıştırıcısı Cahit Terzi, oyuncularına güvendiğini ve turu geçmek adına sahada savaşacaklarına değindi. Lig öncesi Bartınspor ile oynanacak kupa maçının önemine işaret eden Teknik Direktör Cahit Terzi, “Çarşamba günü Bartınspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Bu bizim için olduğu kadar rakibimiz Bartınspor adına da önemli bir maç olacak. Lig öncesi gerçekten zorlu bir sınava çıkacağız. 
Bu maçın telafisi yok. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak maçta turu geçmek için sahada savaşacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Onlarda bu maçın bilincinde disiplinli bir şekilde maça hazırlanıyorlar. Seyircisiz de olsa sahamızda Bartınspor’u yenerek turu geçen taraf biz olmak istiyoruz. Liglerine başlamasına 2 hafta kala galibiyet alarak sezona morali girmek amacındayız” dedi.