SAHA: Fener.

HAKEMLER: Şener Ulusan **, Oytun Kotan **, Eren Gökmen **.

ZONGULDAKSPOR: Berkay ***(Dk.68 Niyazi *), Tolga ***(Dk.65 İlyas *), Burak ***, Erkut ***, Kamil ***, Kemal ***(Dk.68 Ozan *), Emincan ***(Dk.65 Mert *), Doğuhan ***, Ö.Beyram ***, Saffet ***, E.Berkay ***.

SARAYSPOR: Arda **, İlkay **(Dk.66 Ömer *), Ali Doğan ***, Evren ***, Şervan ***, İbrahim **(Dk.39 Cemal **), Bertan ***, Berkcan **(Dk.62 Berkay *), Kudret ***, Muhammet ***, Berat **(Dk.56 Yiğitşan *).

GOLLER: Dk.33-51 Emincan, Dk.56 Saffet (Zonguldakspor)

Zonguldak U15 Ligi Play-Off A ve B Grubu’nda geçtiğimiz günlerde oynanan maçların ardından lider olan Zonguldakspor ile Sarayspor, ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmıştı.
Bu sefer de il birinciliğini kazanmak isteyen Zonguldakspor ile Sarayspor, dün Fener Sahası’nda karşı karşıya geldi. Maça istekli başlayan Zonguldakspor, üst üste gol pozisyonuna giren taraftı. İlk yarı, Emincan’ın 33’üncü dakikada attığı golle Zonguldakspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya da istekli başlayan kırmızı-lacivertliler, 51’inci dakikada yine Emincan’ın ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkardı: (2-0). Ataklarını hızlandıran Zonguldakspor, 56’ncı dakikada Saffet’le farkı üçe çıkardı ve karşılaşma bu skorla tamamlandı: (3-0)
Maçı kazanan kırmızı-lacivertli futbolcular, kupayı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Tahir Buyurucu’nun elinden aldı. Kupa töreninden önce Sarayspor Antrenörü Turan Altuntaş ile ASKF Genel Başkanı Tahir Buyurucu arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. İkinci olan takıma saha içinde gösterdiği performans ve Zonguldak’ı Türkiye şampiyonasında temsil edecek olmasından dolayı neden kupa verilmediğini soran Turan Altuntaş ile ASKF Başkanı Tahir Buyurucu arasındaki gerginliği, çevredekiler büyümeden önledi.