Zonguldak 1.Amatör Küme Merkez Grubu'nda 10'uncu hafta, Çaycuma-Gökçebey-Devrek ve Ereğli gruplarında ise 8'inci hafta maçları, geçtiğimiz hafta sonu oynandı.
Merkez Grubu'nda, oynadığı 10 maçı da kazanan Zonguldak Gençlik, en yakın rakibi Karadonspor ile arasındaki 8 puanlık farkı korudu. Bu grupta Deplasmanlı Süper Amatör Lig play-offlarına 4 takımın katılacak olması ise, ligdeki heyecanı artırdı. Zonguldak Gençlik ile birlikte, Karadonspor, Polisgücüspor, Karaelmasspor ve Çaydamarspor, Play-Off'a kalmak için büyük bir mücadele veriyor. Merkez Grubu'nda ilk yarı, bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak.
Çaycuma-Devrek-Gökçebey Grubu'nda da, liderler her hafta oynanan karşılaşmalarla değişiyor. Bu haftaya lider giren Karapınarspor, İstasyon Gemicilerspor'a 3-2 yenilerek, liderliği rakibine kaptırdı. Bu grupta Sefercikspor ise, Veliköyspor ile 2-2 berabere kalarak ilk puanını aldı. Bu grupta da ilk yarı, hafta sonu oynanacak 4 karşılaşmayla tamamlanacak.
Ereğli Grubu'nda ise, büyük bir çekişme yaşanıyor. Lider Kandilli Belediyespor'un  Yenimahallespor ile 3-3 berabere kalmasının ardından, rakibi Eleşlerspor'u 8-1 gibi farklı bir skorla yenen Ereğli Devlet Hastanesispor liderliğe yükseldi. Ereğli Grubu, az takım olduğu için 4 devreli oynanıyor.
Merkez, Çaycuma-Gökçebey-Devrek ve Ereğli gruplarında oynanan 13 karşılaşmada filelere toplam 57 gol atıldı.