Zonguldak Birinci Amatör Küme Çaycuma Grubu'nda mücadele eden Devrek temsilcisi Çaydeğirmeni Belediyespor, saha ve seyircisi önünde ağırladığı grup lideri Perşembe Belediyespor'u 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.
Grubunda zirve mücadelesi veren Çaydeğirmeni Belediyespor, lider Perşembe Belediyespor'u yenerek, Gökçebeyspor'un bir puan ardından ikinciliğe yükselirken, lider Perşembespor aldığı bu farklı mağlubiyetle üçüncülüğe geriledi.
Çaydeğirmeni Belediyespor'u farklı galibiyete taşıyan golleri; 9 ve75'inci dakikada Tuncay, 45'inci dakika Levent, 52'nci dakikada Ramazan, 61'inci dakikada Cihat, 89'uncu dakikada Emrullah kaydederken, Perşembe Belediyespor'un tek golünü ise, 35'inci dakikada Durmuş attı.
Çok anlamlı bir galibiyete imza attıkları için sporculara ve teknik heyete teşekkür eden Kulüp Başkanı Ahmet Cin, Lige çok iyi başlamıştık, ama istediğimiz gibi ilk yarıyı sonuçlandıramamıştık. İkinci yarıda iyi bir çıkış yakaladık ve yeniden liderin bir puan ardından ikinciliğe yükseldik. Haftaya lider giren Perşembe Belediyespor'u yenmeyi başaran sporcularımı tebrik ediyorum. İyi maç oynadık ve sahadan da iyi bir sonuçla ayrıldık. Hedefimiz gruptan lider olarak çıkmaktır. Çaydeğirmeni Belediyespor'u bu sezon hak ettiği yer olan Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'e çıkarmaya kararlıyız. Bize bu mücadelemizde her konuda destek veren Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş'e teşekkür ediyoruz.
İnşallah onun yüzünü de kara çıkarmayacağız. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz diye konuştu.