Zonguldak 1.Amatör Küme Merkez Grubu'nda 6'ncı hafta, Çaycuma-Gökçebey-Devrek ve Ereğli gruplarında ise 4'üncü hafta, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.
Merkez Grubu'nda lider Zonguldak Gençlik, takipçisi Karaelmasspor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Oynadığı 6 karşılaşmada 6 galibiyet alan Zonguldak Gençlik, puan kayıpsız yoluna devam ediyor. Merkez Grubu'nda Muslu Belediyespor ise, oynadığı 6 karşılaşmada 6 mağlubiyet alarak puan cetvelinin son sırasında yer alıyor.
Çaycuma-Gökçebey-Devrek Grubu'nda lider Çaydeğirmeni Belediyespor, 7'nci sıradaki Veliköyspor ile 1-1 berabere kalarak sürpriz yaptı. İstasyon Gemicilerspor'un maç yapmadan geçtiği haftada Çaydeğirmeni Belediyespor, 10 puanla liderliğini devam ettiriyor. Bu grupta oynadığı 4 karşılaşmadan da puan alamayan Kayıkçılarspor ligin dibine demir attı.
Ereğli Grubu'nda ise, lider Ereğli Devlet Hastanesispor, Yenimahallespor'u 2-1 yendi. 10 puanla liderliğini devam ettiren Ereğli Devlet Hastanenispor, ikinci sıradaki Kandilli Belediyespor ile puan farkını 2'ye çıkardı. Bu grupta ise, Akınspor 1 puanla ligin son sırasında bulunuyor.