Yeni sezon hazırlıklarını Gerede'de sürdüren Kdz. Ereğli Belediyespor'da Antrenör Taner Demirbaş, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Yabancı oyuncuların takıma çabuk uyum sağladığını ve bunun kendileri için sevindirici bir gelişme olduğunu söyleyen Demirbaş, kamp dönüşü maç haftasına gireceklerini hatırlatarak, "Lige iyi başlamak önemli. İlk hedefimiz Kozlu maçını kazanıp, lige 3 puanla başlamak."dedi.

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. grupta mücadele edecek olan Karadeniz Ereğli Belediyespor'un Gerede kampı sürüyor. 10 gün sürecek kampın 3 gününde de, Antrenör Taner Demirbaş, Yardımcı Antrenör Ercan Yaman ve Kondisyoner Selçuk Akbaş'ın yönetiminde çalışan 21 kişilik oyuncu kadrosu sabah kondisyon, kuvvet ve dayanıklılık çalıştı. Sabah idmanına sakatlıkları bulunan Burak Eliçek ve Şaban Karakuş ile rahatsızlığı nedeniyle tedbir amaçlı dinlendirilen Ahmet Olgun katılmadı. 

 

DEMİRBAŞ: "İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ" 
Ereğli Belediyespor Antenörü Taner Demirbaş, Gerede kampının ilk 3 gününü değerlendirdiği açıklamasında, oyuncularının çalışma azminin kendileri için sevindirici olduğunu söyledi. 

Takıma Gerede kampında katılan yabancı oyuncular, Oscar Antonıo Zepeda Ramırez ve Darıan Geovannı Alverez Calderon'un takıma beklenenden önce adapte olduğunu söyleyen Demirbaş, "Lige iyi başlamak çok önemli. İlk hedefimiz Kozlu maçını kazanıp lige 3 puanla başlamak. Daha sonra önümüzde Bayram arasına kadar Çınarlı ve Büyükçekmece maçları var. Bu 3 hafta bizim için çok önemli."dedi. 

 

SULTANGAZİ İLE HAZIRLIK MAÇI
Kdz. Ereğli Belediyespor'un kamp çerçevesinde yapacağı hazırlık maçlarının programında değişiklik yapıldı. Kamptaki ilk hazırlık maçını 28 Ağustos Perşembe günü BAL Ligi 10. grup takımlarından Gebzespor ile yapacak olan eflatun beyazlılar, Pazar günü de,3.lig 1.grup takımların Niğde Belediyespor ile karşılaştıktan sonra 3 Eylül Çarşamba günüde,  daha önce programlanan Sultanbeylispor ile değil, aynı gün, aynı otelde kamp yapan BAL Ligi 10.grup takımı Sultangazi ile hazırlık maçı yapacak.

 

(Haber Merkezi)