Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta Mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor’un Honduraslı iki yabancı oyuncunun Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki lisans işlemlerinin tamamlandığı açıklandı.

 

Kdz.Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Ayhan Atay, Honduras’tan transfer edilen orta saha oyuncusu Oscar Antonio Zepeda Ramirez ve forvet oyuncusu Darian Geovanni Alvarez Calderon’un oturma izinlerinin alınmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonuna lisans işlemleri için başvuruda bulunduklarını ve 10 Ekim 2014 tarihi itibariyle de lisansları aldıklarını söyledi.

İki oyuncunun takıma katılması ile daha da güçlendiklerini belirten Atay, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Federasyonumuzdan gerekli lisans alındı. 2 Honduraslı oyuncumuz Teknik Heyetimiz istemesi durumunda Pazar günü Tekirdağ’da oynayacağımız Ergene Velimeşe karşılaşmasında görev alabilecekler. Bu iki oyuncumuzun kadromuza katılması ile daha da güçlendik, takım içerisinde de rekabet oluşacağına inanıyorum”

Sezon başından bu yana takım ile birlikte antrenmanlara çıkan, oynadıkları hazırlık maçında 3 gol atan Honduras’lı iki oyuncudan Darian Geovanni, “Türkiye’de futbol oynayacak olmaktan hem heyecan hem mutluluk duyacağız. Lisans işlemlerimiz halloldu, kulüp yöneticilerimize özverilerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)