Zonguldak 1'inci Amatör Küme Merkez Grubu'nda olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 16'ncı hafta maçları, çeşitli sahalarda oynanan maçlarda devam etti. Grupta yenilgisiz lider Asmaspor, Fener Sahası'nda Baştarlaspor'u konuk etti. Baştarlaspor, güçlü rakibi karşısında 9 kişi maça başlamak zorunda kaldı. Karşılaşmanın ilk yarım saatlik diliminde 8-0 yakalayan Asmaspor, maçı bu sonuçla götürürken, Baştarlaspor'un sakatlanan oyuncularının sahaya girmemesiyle 6 kişi kaldığından kurallar gereği maç, hakem kararıyla bitirildi. Bu maçla ilgili son karar, Kemal Demir başkanlığında toplanacak Zonguldak İl Tertip Komitesi tarafından verilecek.
Dün Merkez Grubu'nda oynanan diğer erteleme maçlarında, Kilimli Soğuksuspor ile Çatalağzı Demirspor ve Muslu Belediyespor ile Taşbacaspor karşılaştı.
Grupta Play-Off mücadelesi veren ve 2'nci sırada bulunan Kilimli Soğuksuspor, Çatalağzı Demirspor'a 2-1 yenilerek ağır bir yara aldı.
Play-Off mücadelesi veren bir başka takım Taşbacaspor ise, Muslu Belediyespor'u 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.