Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kozlu Belediyespor'da Karadenizspor karşısında alınan 1-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor. Takımın başında çıktığı ikinci maçından da üç puanla ayrılan Kozlu Belediyespor'un genç Antrenörü Bülent Öztürk, artık kazanmayı öğrendiklerini ve her maça final havasında çıkacaklarını söyledi.
Öztürk, Karadenizspor karşılaşmasın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, "Tüm hazırlıklarımızı bu doğrultuda yaptık. Havanın çok sıcak olması da oyunumuzu etkiledi. Buna rağmen oyuncularımız iyi mücadele etti. Karadenizspor da iyi bir ekip. Maçın ilk yarısında bayağı pozisyon
kaçırdık. İkinci yarının ortalarına doğru golü bulduk. Öne geçtikten sonra oyuncularımız skoru korumak için biraz temkinli oynadı. Buna rağmen kazanmasını bildik. Üst üste ikinci maçımızı kazandık. Futbolcularımız galip gelmeye alıştı. Bundan sonra tüm maçlarımız final havasında geçecek. Biz tüm maçlarımızı kazanarak ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Hafta sonunda Zonguldakspor ile karşılaşacağız. Zonguldakspor, çok kaliteli bir ekip. Ama futbolcuların fazla koşmadıklarını gözlemliyoruz. Biz o maçta çok koşarak ve mücadele ederek puanla ayrılmaya çalışacağız. Güzel bir maç olacağını söyleyebilirim" dedi.