Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 25-28 Nisan 2012 tarihleri arasında Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenecek Türkiye Üniversitelerarası Boks Şampiyonasında ilimizi, Bülent Ecevit Üniversitesi adına İrem Civan, Emre Gökçe ve Onur Kefer temsil edecek. Antrenör İshak Tiryaki, 3 gün sürecek şampiyonada madalya umutlarının büyük olduğunu söyledi.
Türkiye şampiyonluklarının yanı sıra uluslararası şampiyonalarda da madalyaları bulunan milli boksör İrem Civan, Erzurum'da yapılacak Üniversitelerarası Türkiye Boks Şampiyonası'na hazırlanıyor. Sezonu Kayseri'de düzenlenen Türkiye Kadınlar Boks Şampiyonası'nda açan İrem Civan, yarı final maçında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle bronz madalyada kalmıştı. Antrenör İshak Tiryaki yönetiminde sıkı bir idman programından geçen milli boksör, sakatlığının geçtiğini belirterek, Erzurum'da iddialı olduğunu söyledi.
Erzurum'da yapılacak Türkiye Boks Şampiyonası'nda 69 kilogramda İrem Civan'ın yanı sıra, 91 kilogramda Emre Gökçe ve 64 kilogramda Onu Kefer, Bülent Ecevit Üniversitesi adına yarışarak diğer boksörler.
BEKLENTİLER BÜYÜK
Erzurum kafilesinde 3 sporcu ile birlikte Antrenör İshak Tiryaki ve idareci Gülbey Ünal da yer alacak. Şampiyonada iddialı olduklarını belirten Antrenör İshak Tiryaki, Madalyalar ile Zonguldak'a döneceğiz. İyi bir hazırlık döneminin ardından sporcularımdan beklentilerim büyük dedi.
BATI KARENİZ
BAHAR'DAN SORULACAK
Öte yandan Zonguldak Boks İl Temsilcisi Mustafa Erdal Bahar, Zonguldak'ın boks sporunda önemli adımlar atmasındaki etkisi nedeni ile Türkiye Boks Federasyonu tarafından Batı Karadeniz Boks İl Temsilciliği'ne atandı.