Diyarbakır'da 13 yıl önce uğradığı silahlı saldırıda 5 polis memuru ile birlikle şehit düşen Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın anısına Sakarya’nın ev sahipliğinde karate turnuvası düzenlendi. Zonguldaklı karateciler, biri 1’incilik, ikisi 2’ncilik ve biri 3’üncülük olmak üzere 4 madalya ile kente döndü.  
Ölümünün 13’üncü yılında unutulmayan Şehit Ali Gaffar Okkan için düzenlenen iller arası karate turnuvasında Zonguldak’tan 11 sporcu katıldı. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde turnuvada Gençlik Merkezi sporcuları ter döktü. Minik-yıldız-ümit ve gençler kategorilerinde onlarca ilden yüzlerce sporcunun mücadele ettiği turnuvada Zonguldaklı karateciler, biri 1’incilik, ikisi 2’ncilik ve biri 3’üncülük olmak üzere 4 madalya ile kente döndüler. +76 kg.da Ogün Yüksel birinci, 57 kg.da Emre Topaloğlu ile 40 kg.da Ahmet Karahisar ikinci, +50 kg.da Mert Kundakçıoğlu üçüncü oldu.Sporcuların Antrenörü Yüksel Tok, her geçen gün daha iyiye gittiklerini söyleyerek, “Anlamlı bir organizasyonda 11 sporcu ile Zonguldak’ı temsil ettik. 
Bu sporcularım arasında iyi maçlar çıkartarak elenen arkadaşlarım olduğu gibi derece çıkartanlar oldu. Ekip olarak iyi bir turnuva tamamladık. Zonguldak’ta ve böylesi turnuvalarla her geçen gün iyiye gidiyoruz” dedi. 
Öte yandan Zonguldaklı karateciler, 30 Ocak-2 Şubat 2014 tarihleri arasında Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlenecek Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterecek.