Zonguldak’ta Atletizm İl Temsilciliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okullararası Atletizm Kros Yarışmaları, Fener Parkuru’nda yapıldı. Yarışmada ter döken öğrencilerin öğretmenleri ve aileleri heyecanlı bir şekilde müsabakaları izlediler. Ferdi ve takım sıra-lamasında dereceye girenlere madalyaları-nı ve şiltlerini, Atletizm İl Temsilcisi Gök-han Köksal verdi. Dereceye giren öğrenciler ve okullar, 2 Nisan 2011 tarihinde Konya ve 9 Mart 2011 tarihinde de Kayse-ri’de düzenlenecek Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecekler. Ferdi ve takım sıralamasında dereceye giren öğrenci ve okullar şöyle; KÜÇÜK KIZLAR: 1.Edanur Sarı (Kayabaşı Alemdar İlköğretim Okulu), 2.Vildan Özdil (Yunus Emre İlköğretim Okulu), 3.Esra Eser (Karşıyaka 100.Yıl İlköğretim Okulu).
TAKIM SIRALAMASI: 1.Kasımlı İlköğretim Okulu, 2.Kayabaşı Alemdar İlköğretim Okulu, 3.Yayla İlköğretim Okulu.
KÜÇÜK ERKEKLER: 1.Melih Berat Arslan (Barbaros Kutlutaş İlköğretim Okulu), 2.Semih Konbaz (İhsan Yılmaz İlköğretim Okulu), 3.Oğuzhan Gümüş (İhsan Yılmaz İlköğretim Okulu).
TAKIM SIRALAMASI: 1.İhsan Yılmaz İlköğretim Okulu, 2.Kasımlı İlköğretim Okulu, 3.Karşıyaka 100.Yıl İlköğretim Okulu.
YILDIZ KIZLAR: 1.Çağla Torlak (Saltukova İlköğretim Okulu), 2.Esra Kara (Köksal Toptan İlköğretim Okulu), 3.Şerife Tan (Kasımlı İlköğretim Okulu).
TAKIM SIRALAMASI: 1.Kasımlı İlköğretim Okulu, 2.Misaki Milli İlköğretim Okulu, 3.İhsan Yılmaz İlköğretim Okulu.
YILDIZ ERKEKLER: 1.Batuhan Karakaş (Turgut Reis İlköğretim Okulu), 2.Onur Şeker (Turgut Reis İlköğretim Okulu), 3.Kutay Ege Okçu (Turgut Reis İlköğretim Okulu).
TAKIM SIRALAMASI: 1.Turgut Reis İlköğretim Okulu, 2.İsmail Hakkı Tonguç İlköğretim Okulu, 3.Kasımlı İlköğretim Okulu.
GENÇ KIZLAR: 1.Buşra Eda Acar (Ereğli Lisesi), 2.Seher Demir (Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi), 3.Elif Deniz (Ereğli Lisesi).
TAKIM SIRALAMASI: 1.Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi, 2.Ereğli Lisesi, 3.Alaplı Kız Meslek Lisesi.
GENÇ ERKEKLER: 1.Yusuf Can Yılmaz (Ereğli İmam Hatip Lisesi), 2.Hasan Kurt (Ereğli İmam Hatip Lisesi), 3.Uğur Gebeş (Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi).
TAKIM SIRALAMASI: 1.Ereğli İmam Hatip Lisesi, 2.Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi, 3.Ereğli Endüstri Meslek Lisesi.