Voleybol İl Temsilciliği ile TMMOB Makine Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi tarafından otaklaşa düzenlenen 2'nci Galip Akalın Voleybol Turnuvası, geçtiğimiz akşam Karaelmas Canpolat Pamay Spor Salonu'nda oynanan tek maçla tamamlandı. Turnuva, Galip Akalın anısına saygı duruşu ile başladı. Ardından spor adamı Canpolat Pamay, iki takımın kaptanlarına çiçek vererek, başarılar diledi. Pamay, yaptığı açılış konuşmasında, Galip Akalın'ı özlemle andıklarını belirterek, turnuvaya ileriki yıllarda çok sayıda takımın katılmasını istedi.
6 Aralık 2009 tarihinde hayatını kaybeden Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı'nın kurucusu, İl Voleybol Temsilcisi ve makine mühendisi olan Galip Akalın anısına yapılan turnuvada, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi ile Maden Mühendisleri Derneği karşı karşıya geldi. Setlerde 25-21, 20-25 ve 15-9'luk üstünlük kuran Maden Mühendisleri Derneği, karşılaşmayı 2-1 kazandı. TMMOB Makine Mühendisleri Odası eski Denetleme Kurulu Üyesi Galip Akalın adına düzenlenen voleybol turnuvasının bu yıl 2'ncisini gerçekleştirdiklerini belirten TMMOB Makine Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Atıf Mete, Turnuvanın geçen sene ilkini, bu sene de 2'ncisini düzenledik.
Takım sayısının artmasını istiyoruz. Bu turnuvayı geleneksel hale getireceğiz. Katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz dedi.